Home > ALDI ROERMOND AANTREKKELIJKSTE WERKGEVER VAN MIDDEN-LIMBURG

ALDI ROERMOND AANTREKKELIJKSTE WERKGEVER VAN MIDDEN-LIMBURG

feb 5, 2016 | Limburglokaal

Roermond, 5 februari 2016 – De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) heeft gisteren bekend gemaakt dat ALDI de ‘Aantrekkelijkste Werkgever voor grote bedrijven’ is van Midden-Limburg. ALDI heeft in deze regionale ronde Lidl, Jan Linders en 45 andere grote bedrijven verslagen. Reden voor ALDI om deel te nemen aan deze prijs is om talent in Limburg meer te binden, boeien en te benutten. De eerste ronde is nu voorbij, maar ALDI strijdt nog verder in de tweede ronde om de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van grote bedrijven’ binnen de gehele Limburgse provincie te worden.

 

ALDI is afgelopen december ook gewaardeerd door zakenblad Incompany 200 als beste supermarkt. Uit het onderzoek van onderzoeksbureau MWM2 blijkt dat ALDI zeer hoog scoort op het gebied van arbeidsvoorwaarden en uitmuntend op salaris.  “We zijn blij dat we nu ook regionale erkenning krijgen op dit gebied”, aldus ALDI.

 

Stemmen voor verkiezingen

Van 15 februari tot 1 april 2016 kan er gestemd worden op ALDI als ‘Aantrekkelijkste Werkgever voor grote bedrijven van Limburg‘.

 

De winnaar van de prijs voor de ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg voor grote bedrijven’ wordt half april 2016 bekend gemaakt.

 


Over ALDI in Nederland
ALDI is in Nederland opgericht in 1973 en bestaat meer dan 40 jaar. In Nederland heeft ALDI meer dan 500 filialen die verdeeld over Nederland door negen distributiecentra worden bevoorraad. Bij ALDI werken in Nederland vele duizenden medewerkers die dagelijks met elkaar voor het beste resultaat gaan: klanten kwalitatief hoogstaande producten bieden voor een lage prijs.