Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dader brutale diefstal kinderwagen gezocht
zaterdag 06 februari 10:30

Een oma en haar kleinkind brachten op 12 januari 2016, rond 15.30 uur een bezoek aan het consultatiebureau aan de Mockstraat in Maastricht. De kinderwagen bleef buiten staan. Bij terugkomst bleek de kinderwagen weg te zijn.

Op de bewakingsbeelden is te zien dat een vrouw met een maxi cosy belangstelling heeft voor deze kinderwagen. Ook is te zien dat ze met de kinderwagen vervolgens weggelopen is. De politie stelt de vrouw in de gelegenheid zich zelf te melden. Gebeurt dit niet dan wordt overwogen om de beelden waarop het wegnemen van de kinderwagen te zien is, te publiceren. De vrouw had een zwarte maxi cosy, waarin een baby lag, bij zich. Daarnaast droeg ze een - vermoedelijk - luiertas die een wit/zwarte klep heeft. Mogelijk is deze klep van bont gemaakt.

Mensen die weten wie de kinderwagen op de foto meegenomen heeft, kunnen natuurlijk ook contact opnemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of door het digitale tipformulier in te vullen.

U kunt dit ook melden via meld misdaad anoniem 0800-7000.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

kinderwagen

Het weer in Limburg
dinsdag 24 november 13:43 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 10.9 °C ZZW 3 Min: 3 Max: 9
Evenementen