Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Stemtent D66: ‘Bier uit plastic is een succes’
woensdag 10 februari 09:00

De Stemtent van D66 Maastricht staat op zaterdag 13 februari op Plein 1992 met de stelling ‘Bier uit plastic is een succes’.

Tijdens de afgelopen Carnaval stapte een groot deel van de cafés over op plastic bekers aan de buitenbuffetten. Als argument hiervoor werd de toename van incidenten met glas genoemd. Nu carnaval voorbij is, wil D66 graag van u weten hoe u het schenken van bier uit plastic heeft ervaren. Was er minder overlast van kapotte glazen? Leidde het extra plastic op straat tot problemen? En smaakte het bier uit plastic wel net zo goed? D66 hoort het graag van u.

Het is mogelijk om met mensen van D66 in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Mocht u niet langs kunnen komen maar toch uw stem uit willen brengen, dan kunt u terecht op onze website: maastricht.d66.nl/stemtent.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

D66

Stemtent

carnaval

plastic

Het weer in Limburg
zaterdag 27 februari 21:50 Zwaar bewolkt Maastricht 9.7 °C NNW 3 Min: 5 Max: 10
Evenementen