Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Zondagmiddagconcert in Cellebroederskapel op 21 februari
donderdag 11 februari 11:45

Na al het tromgeroffel van sambabands en getrompetter van zaate hermeniekes bent u wellicht toe aan afwisseling van instrumenten en andere klassiekers. Hiervoor kunt u op zondag 21 februari terecht in de Cellebroederskapel waar het duo Wijers – Niessen een optreden zal verzorgen.

Het duo Martine Wijers en Sharon Niessen speelt al elf jaar samen en vormt een hechte eenheid. Hun samenspel verloopt gestroomlijnd, zowel in de combinatie viool en piano als de vierhandige piano. Beiden zijn cum laude afgestudeerd aan het Conservatorium Maastricht en Fontys Conservatorium Tilburg en hebben prijzen gewonnen tijdens (inter)nationale concoursen. Ze presenteren een Tsjechisch programma met werken van onder andere Dvorák. Laat u verrassen.

Zondagmiddagconcert, Aanvang 16.00 uur - Toegangsprijs € 10,-

Kaarten aan de kassa. U kunt ook reserveren (Corry.deKoster@cellebroederskapel.nl of 06-29036526)

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Zondagmiddagconcert

klassieke muziek

Het weer in Limburg
donderdag 26 november 19:57 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.1 °C OZO 2 Min: 7 Max: 9
Evenementen