Home > Info-avond en speeddaten voor werk bij dierenorganisatie

Info-avond en speeddaten voor werk bij dierenorganisatie

feb 15, 2016 | Maregio

Het CNME verzorgt, samen met een aantal Maastrichtse dierenorganisaties *, op vrijdag 26 februari om 19.00 uur in de Brandweer aan de Capucijnenstraat een voorlichtingsavond voor mensen die in hun vrije tijd ‘iets met dieren’ willen doen. Na een korte inleiding over vraag en aanbod op de verschillende ‘dierenlocaties’*, is er mogelijkheid tot speed-daten om er achter te komen of het werk bij een dierenorganisatie ook iets voor jou is.

Kinderboerderijen, de dierenambulance, een honden- en kattenasiel en pension, zij zitten altijd verlegen om enthousiaste vrijwilligers. Er is altijd wel iets te doen. En dat heeft vaak niet alleen met de verzorging van dieren te maken. Denk maar aan het meehelpen tijdens bezoekjes met dieren aan een zorginstelling. Ook helpende handen in de administratie, bij een bestuur en in de opvang van bezoekers zijn altijd welkom. Hou je van duurzaam en groen? Ben je goed in het begeleiden van schoolkinderen of wil je graag vakantieprogramma’s voor kinderen of puzzeltochten en rondleidingen voor alle leeftijden organiseren? Ben je liever samen met anderen bezig in een tuin, klus je graag of ben je beter op je plek in een boerderijwinkel of kantine? Ook een foto-, teken- of wolclub op een kinderboerderij behoren tot de mogelijkheden. Misschien heb je een heel bijzondere hobby of vaardigheid, wil je die met anderen delen en denk je nu ‘dat zou daar ook heel mooi kunnen’?

Voor meer info over de organisaties die meedoen en op die avond aanwezig zijn*: http://www.cnme.nl/nl/kom_zelf_kijken/dierenorganisaties/

 

* Boerderij Daalhoeve, Kinderboerderij Limmel, Kinderboerderij De Heeg, Kinderboerderij Pietersheim in Lanaken, Boerderij Oan Köbbes van Maasveld, Dierenambulance Limburg Zuid, Animal’s Faith en de kinderboerderij van De Dwaze Herder in Gronsveld.

 Voor meer informatie zie de website www.cnme.nl