Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Charles Nypels drukt opnieuw in Centre Céramique
dinsdag 16 februari 15:30

Charles Nypels maakt opnieuw zijn opwachting in Maastricht en wel op zaterdag 20 februari van 13.30 – 16.30 uur in het Centre Céramique.

Voor veel Maastrichtenaren was én is de naam Leiter-Nypels een bekende naam. Drukkerij Leiter-Nypels drukte vanaf 1840 boeken en ander drukwerk voor de stad en ver daarbuiten. Speciaal ter gelegenheid van Gedrukt in Maastricht maakt meesterdrukker én directeur Charles Nypels opnieuw zijn opwachting in Maastricht. Daarbij vertelt hij over de geschiedenis van de Maastrichtse drukkunst in het algemeen en die van zijn eigen drukkerij in het bijzonder; hij vertelt over zijn liefde voor typografie en het drukken van boeken; en natuurlijk kunt u hem ook zelf aan het werk zien! Waarschijnlijk kunnen de jonge bezoekers hem nog wel een handje helpen….

Zaterdag 20 februari

Adres: Centre Céramique, Plein 1992

Tijd: 13.30 - 16.30

Entree: gratis

Voor meer info, zie www.gedruktinmaastricht.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

drukkerij

Leiter-Nypels

Het weer in Limburg
donderdag 26 november 19:43 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.0 °C OZO 2 Min: 7 Max: 9
Evenementen