Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Wederom auto uitgebrand in Maastricht
woensdag 17 februari 10:30

In de nacht van dinsdag op woensdag is opnieuw een auto uitgebrand. Dit keer ging het om een auto die geparkeerd stond in de Heugemerweg.

Sinds afgelopen voorjaar zijn er in Maastricht al meer dan zestig auto's in vlammen opgegaan. De autobranden, vooral in de wijken Heer en Scharn, werden allemaal aangestoken met behulp van aanmaakblokjes in combinatie met 'brandversnellende middelen'.

Het Openbaar Ministerie looft een beloning van 5.000 euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding van de dader(s). Het televisieprogramma Opsporing Verzocht heeft

Het landelijk programma Opsporing Verzocht heeft op 12 januari nog aandacht besteed aan de vele autobranden in Maastricht, maar dit heeft nog niet de beoogde tip binnen kunnen halen ter oplossing. Ook weekblad Nieuwe Revu besteed in haar editie van deze week ruim aandacht aan de autobranden in Maastricht.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Opsporing Verzocht

Autobrand

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 02:14 Zwaar bewolkt Maastricht 20.0 °C Z 2 Min: 16 Max: 21
Evenementen