Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Voor of tegen het Associatieverdrag tussen Oekraïne en de EU?
vrijdag 19 februari 14:30

Zou Nederland het Associatieverdrag tussen Oekraïne en de Europese Unie moeten ratificeren?

Voor of tegen? Moet Nederland op 6 april 2016 het Associatieverdrag tussen Oekraïne en de Europese Unie ratificeren? Deze vraag wordt voorgelegd aan Nederlanders naar aanleiding van het burgerinitiatief dat 400.000 handtekeningen wist te verzamelen.

Wil je meer weten over de inhoud van het Associatieverdrag, het buitenlands beleid van de EU en de relatie tussen Nederland en de EU? Kom dan naar dit debat en ga de discussie aan met voor- en tegenstanders van het verdrag.

Met sprekers/deskundigen: Dr Giselle Bosse, universitair docent aan de Universiteit Maastricht. Haar onderzoek richt zich op het Oost-Europa-beleid van de EU. Kati Piri, Europarlementariër voor de PvdA en lid van dedelegatie in het Parlementair Associatiecomité EU-Oekraïne. Arjan van Dixhoorn, bijzonder hoogleraar aan het University College Roosevelt en verbonden aan het Burgercomité-EU. Oleksandr Snidalov, Oekraïner woonachtig in Nederland en activist voor de 'Oekraine-Referendum' groep.

Het debat is in het Engels. Gratis toegang. Reserveer uw plaats via klantenservice@maastricht.nl

Donderdag 25 feb 2015 | 19.00-21.00U |Centre Céramique

Centre Céramique i.s.m. Europe Direct Maastricht en Jonge Europese Federalisten

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Associatieverdrag

Het weer in Limburg
dinsdag 24 november 12:26 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 10.6 °C Z 3 Min: 3 Max: 9
Evenementen