Home > Bijzondere show rond muziek uit reclames bij Cultureel Aerwinkel Posterholt

Bijzondere show rond muziek uit reclames bij Cultureel Aerwinkel Posterholt

feb 19, 2016 | Limburglokaal

Stichting Cultureel Aerwinkel is erin geslaagd om voor 6 maart een bijzondere act vast te leggen. Dan brengen sopraan Carolina Schreurs en pianiste Agnes van Dijk-Lengyel live op Kasteel Aerwinkel in Posterholt de mooiste en meest verleidelijke muziek uit reclames.

Het is de muziek die je soms niet uit je hoofd kunt krijgen, die ‘blijft hangen’. Denk aan “Casta Diva” van Vincenzo Bellini (parfum), “Love of my Life” van Queen (zeehonden) en “Whatever Lola Wants” van Della Reese (ijs). Een verrassende show, uniek in zijn soort, die veel mensen zal aanspreken.

Kaarten voor het concert van Carolina Schreurs en Agnes van Dijk-Lengyel kosten 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Bezoekers van Landal Landgoed Aerwinkel krijgen 2,50 euro korting per persoon. Aanvang van het concert is om 14.00 uur.

Kaarten reserveren is mogelijk via 06-21362822 (bij voorkeur bellen op werkdagen tussen 18.00 en 21.00 uur). Of stuur een e-mail naar reserveren@cultureelaerwinkel.nl . Vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en jongeren.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen. Alle concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt.