Home > Kinderkleding- en speelgoedbeurs Margraten

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Margraten

feb 19, 2016 | Limburglokaal

De carnaval en winter zijn alweer voorbij en het is nu weer tijd om de zomerkleren uit de kast te halen. Zondag 13 maart is weer onze voorjaarsbeurs. Deze wordt gehouden van 11.00 tot 13.00 uur in de oude basisschool tegenover het gemeenschapshuis“Oos Heim”. De innamedatum is zaterdag 12 maart van 14.00 tot 18.00 uur.( ook in de oude basisschool). 

Voor diegene die er nog nooit van gehoord hebben: tijdens deze beurs worden 2e hands (merk)kinderkleding (vanaf maat 44 t/m 176) aangeboden . Schoenen, sport-, zwem-, nacht-, verkleedkleding en zwangerschapskleding.  Alle soorten speelgoed , keukentjes, garages, spellen, boeken maar ook fietsen, skelters, waveboard, tractors etc. Er zijn ook veel babyartikelen zoals, bedjes, badjes, boxen, stoelenkinderwagens en accessoires. 

Heeft u nog kinderkleding liggen zo goed als nieuw, zijn ze uw kinderen te klein of heeft u nog speelgoed op zolder waar uw kinderen allang niet meer mee spelen, twijfel dan niet en probeer het via onze beurs te verkopen. U bepaalt zelf de verkoopprijs. Hiervan gaat 30% naar het goede doel.  U krijgt dus 70% van uw opbrengst en u krijgt de overgebleven spullen terug. 

De voor- en najaarsbeurs hebben een goede naam opgebouwd en om dat zo te houden worden er eisen gesteld aan de inbreng. Alles moet schoon en compleet zijn. Spullen die niet aan deze eis voldoen worden geweigerd. Op deze voorjaarsbeurs wordt geen winterkleding gepresenteerd! ( dus geen skibroeken , dikke truien e.d.) De kosten voor u bedragen 5 eurocent per ingebracht artikel. Dit zal meteen bij het inbrengen van uw spullen verrekend worden. 

Wij werken met kant-en-klare lijsten die vooraf bij de organisatie afgehaald moeten worden. Ook hebben we speciale tangen te leen om labels in de kleding te schieten. Voor het lenen van een tang of andere vragen kunt u terecht bij :

Nicole Kaelen. Tel: 06-13763501,

via mail : kinderkledingbeursmargraten@hotmail.nl of via de site www.kinderkledingbeursmargraten.jouwweb.nl  

Met de opbrengst van de najaarsbeurs heeft men stichting Jem Jam uit Cadier en Keer een bedrag van €150,- kunnen geven. Zie foto.

Tevens heeft men Stichting Oos-Heim een bedrag van €2500,- kunnen overhandigen en peuterspeelzaal Humpie-Dumpie en 043 elkaar helpen een kleine attentie voor de kinderen. 

De organisatie is in handen van : Adrienne de Geus, Petra Faarts en Nicole Kaelen.