Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Sportend Maastricht: Hoe nu verder?
zaterdag 20 februari 12:15

Betrokken bij een sportvereniging in Maastricht? Een mening over het sportbeleid van Maastricht of geïnteresseerd in de toekomst hiervan? Op woensdag 24 februari organiseert het CDA Maastricht weer een thema bijeenkomst over het sportbeleid van de Gemeente Maastricht. Kom ook mee discussiëren met onze gastsprekers en panelleden, Reginald Thal, Ger Koopmans (Gedeputeerde), Ben Callemeijn en Cooky Voorn. Toegang: vrij en voor iedere geïnteresseerde.

Het CDA heeft interessante sprekers uitgenodigd en wil graag 3 stellingen delen. Eerst zal Reginald Thal zijn sportvisie presenteren. Daarna zal een paneldiscussie plaatsvinden met Cooky Voorn, Reginald Thal en Ben Callemeijn. Vervolgens zal de gedeputeerde Sport van de Provincie Limburg, Ger Koopmans, zijn visie delen over het sportbeleid. Na afloop is er alle gelegenheid voor vragen en input uit de zaal.

 

 Programma:

 19.00 Ontvangst

 19.30 Welkomstwoord fractievoorzitter Vivianne Heijnen en Rob Frambach; organisator en avondvoorzitter

 19.45 Reginald Thal, sportvisie

 20.00 Gedeputeerde sport, Ger Koopmans

 20.15 Presentatie CDA Maastricht, Sportvisie

 20.30 Paneldiscussie

 20.45 Netwerk gelegenheid en borrel

Sportcomplex RKHSV Heugem – Randwyck, Aanvang 19.00 uur

 

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

sport

Sportnota

Het weer in Limburg
vrijdag 19 juli 08:22 Zwaar bewolkt Maastricht 17.0 °C WZW 2 Min: 15 Max: 23
Evenementen