Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
40.000 Weekendkaarten voor Pinkpop binnen één uur uitverkocht
zaterdag 20 februari 11:06

Er is vanmorgen een ware run ontstaan op de kaarten voor Pinkpop. Om 10.00 uur begon de verkoop en binnen het uur waren er al geen weekendkaarten voor drie dagen meer beschikbaar, meldde Pinkpop-baas Jan Smeets. ,,We hebben alle records verbroken'', zegt Smeets. “De kaartverkoop is nog nooit zo snel gegaan.”

Dagkaarten waren rond de klok van 11.00 uur nog wel beschikbaar. Daarbij is vooral veel vraag naar kaarten voor de zondag, wanneer Paul McCartney het podium beklimt. Voor elke dag zijn 67.000 kaarten te koop, waarvan 40.000 weekendkaarten.

Het driedaagse muziekfestival vindt plaats van vrijdag 10 juni tot en met 12 juni in Landgraaf. Paul McCartney sluit het festival af, maar bezoekers staan ook optredens te wachten van artiesten als Lionel Richie, Red Hot Chili Peppers, Rammstein en Major Lazer.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Paul McCartney

Landgraaf

Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 13:59 Zwaar bewolkt Maastricht 16.6 °C ZZW 4 Min: 11 Max: 18
Evenementen