Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Oriëntatiegesprekken Cultuur en Ondernemen in Maastricht
maandag 22 februari 12:30

Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? En welke stappen zijn daarvoor nodig? Je organisatie doet het best goed, maar hoe kom je nog verder vooruit? Moet je jouw sterke punten verder verbeteren of focus je er juist op om aan je zwakkere punten te werken? Je bent wellicht al een paar jaar afgestudeerd en vraagt je af: wat nu? Allemaal vragen die je tegen kan komen in de praktijk.

Omdat Cultuur+Ondernemen, Tout Maastricht en The Artist and The Others merken dat het soms lastig is om te bepalen waar je precies behoefte aan hebt in je ontwikkeling, biedt Cultuur+Ondernemen op 17 maart 2016 in Maastricht gratis oriëntatiegesprekken aan. Deze gesprekken zijn bedoeld voor zowel culturele organisaties als kunstenaars & creatieven.

Onderwerpen waar je onder andere over kan sparren zijn:

Financiering

Loopbaanontwikkeling (inclusief de mogelijkheden die het Sectorplan Cultuur biedt)

Marketing

Governance

 

Dus heb je een vraag, probleem of wens, meld je dan aan via www.cultuur-ondernemen.nl voor een gratis oriëntatiegesprek in Maastricht. Je wordt dan gekoppeld aan een geschikte adviseur.

Let op: je kan je tot en met vrijdag 11 maart aanmelden!

De exacte locatie in Maastricht wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

tout Maastricht

Het weer in Limburg
vrijdag 19 juli 08:26 Zwaar bewolkt Maastricht 17.0 °C WZW 2 Min: 15 Max: 23
Evenementen