Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Oegandees kinderkoor brengt Afrika tot leven in Maastricht
donderdag 25 februari 11:45

Het Watoto kinderkoor laat met de productie ‘Oh What Love’ het nieuwe Afrika zien. Op woensdag 2 maart komen ze naar Maastricht. De muziek en beelden nemen je mee op een emotionele reis.

Stel je eens voor, een nieuw Afrika. Herboren, vernieuwd en opgebouwd. De nieuwe productie ‘Oh, What Love’, door het Watoto kinderkoor, laat ons de veerkracht van dit nieuwe Afrika zien. Geweldige klanken en kleuren nemen je mee op een emotionele reis. Een weg van eenzaamheid naar vreugde. De kinderen zingen, dansen en delen hun verhaal.

Op woensdag 2 maart om 19:00 uur zal het Watoto koor in Baptisten gemeente Maastricht aan het Kardinaal van Rossumplein 97 een onvergetelijk optreden verzorgen. Het concert is gratis.

Alle kinderen in dit koor kennen verlies. Ze hebben één of beide ouders verloren. Ze zijn nu onderdeel van de Watoto familie. Ze wonen in één van onze drie dorpen, waar ze alles krijgen om gezond en normaal te kunnen op groeien. Denk aan voeding, onderwijs en medische hulp. Maar ook een (stief)moeder en broertjes en zusjes, een nieuwe familie. Dankzij stichting Watoto krijgen ze een nieuwe kans en kunnen ze hun land Oeganda weer opbouwen.

De koren van Watoto reizen al sinds 1994 als ambassadeurs van de miljoenen kinderen in Afrika die hoop nodig hebben. Dit is koor 76 en de voorgaande koren hebben over de hele wereld opgetreden. In scholen, kerken maar ook voor Koningin Elizabeth in Engeland, presidenten George Bush en Barack Obama. Ze zongen voor het parlement in Engeland, Schotland, Australië en Canada. Overal verwarmen ze de harten van het publiek.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Baptisten gemeente Maastricht

Het weer in Limburg
dinsdag 24 november 13:04 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 10.7 °C ZZW 3 Min: 3 Max: 9
Evenementen