Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kinderworkshop en rondleiding ‘La Famille’ in Centre Céramique
vrijdag 26 februari 09:30

Centre Céramique Maastricht verzorgt op zaterdag 5 maart tussen 14.00 en 15.30 uur een kinderworkshop poster maken en een rondleiding langs de tentoonstelling ‘La Famille’, van de fotograaf Alain Laboile.

Wat is het fijn om bij je familie te zijn! Lekker samen spelen, stoeien, lachen. Soms maak je even ruzie, ben je verdrietig of boos. Maar dan is er altijd weer iemand die vrede maakt, of een grapje, en dan is alles weer goed. Vandaag kijken we samen naar de tentoonstelling ‘La Famille’, van de fotograaf Alain Laboile. Hij maakte heel veel foto’s van zijn kinderen die samen met hun broertjes, zusjes, vriendjes en dieren spelen, net als jij vaak doet. We luisteren naar de mooiste gedichten over familie, vriendschap en samen zijn. Daarna ga jij samen met Marlies van Kumulus een poster maken, met je liefste gedicht erop.

Deelname € 5,- (€ 4,- voor bibliotheekleden, korting alleen in voorverkoop).

Reserveren via klantenservice@maastricht.nl  of 043-350 5600.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

La Famille

Alain Laboile

Het weer in Limburg
donderdag 26 november 18:29 Zwaar bewolkt Maastricht 6.6 °C O 1 Min: 7 Max: 9
Evenementen