Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Afname aantal woninginbraken in Maastricht
zaterdag 27 februari 11:00

De politie en haar ketenpartners hebben het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in de aanpak van de woninginbraken. Dit heeft geresulteerd in een afname van het aantal woninginbraken, echter voor de politie is iedere inbraak er één teveel.

Zo zijn er regelmatig politiecontroles en vind er inbraakpreventie plaats; zo loopt de politie door de wijken om bewoners te adviseren over inbraakgevoelige situaties, wordt er geflyerd en wordt aandacht gevraagd via de media.

Men merkt dat er steeds meer burgerinitiatieven ontstaan zoals buurtpreventieteams en Whatsappgroepen in de buurt of straat. De politie kan niet 24/7 in uw straat zijn, dus deze waakzaamheid wordt door hen toegejuicht.

De afgelopen weken heeft men in diverse wijken (preventie)acties gehouden. Bewoners werden geadviseerd over de veiligheid van hun woning. Deze acties blijven de komende tijd doorgaan.

Wilt u zelf kijken of uw woning veilig is? Klik op deze link:

http://www.woonveiliger.nl/doe-het-zelf-scan/

Wilt u professioneel en deskundig advies neem contact op met  http://www.slotendokter-rongen.nl/

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

invraakpreventie

woninginbraken

Het weer in Limburg
woensdag 29 januari 02:57 Zwaar bewolkt Maastricht 3.2 °C ZW 3 Min: 3 Max: 6
Evenementen