Home > Sissy-Boy is gelukkig weer terug in Mosae Forum

Sissy-Boy is gelukkig weer terug in Mosae Forum

feb 27, 2016 | Maregio

Wekelijks schrijft Harold Habets van La Fortezza een artikel over een onderneming in winkelcentrum Mosae Forum. Lees hier het artikel over de tijdelijke verhuizing van Sissy-Boy.

Sinds afgelopen maand is Sissy-Boy weer terug in het winkelcentrum. Nog niet op de eigen plek maar in een mooie tijdelijke winkel om de hoek van de vertrouwde locatie. Over een paar maanden, als de renovatie werkzaamheden klaar zijn verhuizen ze weer terug naar het monumentale hoekpand.

Sissy-Boy zit al sinds 2006 in Mosae Forum en is hier ook niet meer weg te denken. Eva (een van de 2 shopmanagers) geeft aan dat tijdens het aanbrengen van het logo al de eerste positieve opmerkingen werden geroepen. Passanten zijn duidelijk blij dat ze er weer zijn. Jacqueline (de andere shopmanager) is zelf ook heel blij dat ze weer terug zijn in Mosae Forum. “Het voelt toch een beetje als thuiskomen”, zegt ze met een lach.

Bij het betreden van de winkel was de positieve energie gewoon voelbaar. De aanwezige dames zijn allemaal trots dat ze in korte tijd zo’n mooie winkel hebben neergezet. De sfeer is dan ook opperbest. “Alles is aanwezig en past er in”, zegt Jacqueline, die nog even snel de laatste spullen recht hangt.

Sissy-Boy, een van origine Nederlands bedrijf heeft momenteel 40 vestigingen in de Benelux. De vestiging in Maastricht is een van de grootste en volgens Eva; “de beste!”.

Je kunt bij Sissy-Boy terecht voor dames-, heren- en kinderkleding maar ook voor alles in en om het huis. Het is een combinatie van mode en interieur, styling met living. Niet voor niets is hun motto: Life designed with Sissy-Boy.

Tekst en foto Harold Habets/ La Fortezza www.lafortezza.nl