Home > Spetterende opening 3e locatie Dansschool Reality

Spetterende opening 3e locatie Dansschool Reality

feb 29, 2016 | Maregio

In de Sint Nicolaasstraat was het afgelopen zondag een komen en gaan van ontzettend veel volk. Het was Theo Bovens, gouverneur van de Provincie Limburg, die op huisnummer 38B samen Brahim Oumou, de vele genodigden, belangstellenden, familie en alle dansers onder knallende confetti en veel gejuich de derde locatie opende van Dansschool Reality. Naast bij de locatie in Heer en Daalhof kunnen dansers nu ook terecht in een prachtige zaal aan de rand van het centrum van de stad.

“Tot afgelopen donderdag heb ik samen met mijn broers en vrijwilligers gewerkt om alles pico bello in orde te krijgen. De muren zijn net droog en de verf zit nog steeds op mijn handen, maar het is ons gelukt”, verteld ons een immer goedlachse eigenaar Brahim Oumou.

Gouverneur Bovens vertelde dat het niet zijn bedoeling is om nu opeens alle dansscholen in Limburg te gaan openen, maar op de vraag of hij dit keer van de partij wou zijn kon hij eenvoudig geen nee zeggen. “Reality is niet zomaar en dansschool, maar een voorbeeld voor alle jeugd, zelfs voor volwassenen. Niet alleen jullie prestaties de afgelopen jaren, maar het feit dat Reality één grote familie is waar iedereen welkom is, maak dat jullie speciaal zijn en dat stralen jullie ook ieder optreden waar dan ook steeds weer uit”, aldus de gouverneur.

Dansers van Reality hebben de laatste jaren hoge ogen gegooid tijdens diverse nationale en internationale wedstrijden en zijn bij het grote publiek bekend geworden door hun optredens tijdens het televisieprogramma Holland Got’s Talent in 2013 waar ze een zeer verdienstelijke tweede plaats wisten te behalen in de grote finale. Met name het uitbeelden van verhalen in hun dans, de accuratesse en het grote plezier welk van het podium afspatte maakte Dansschool Reality zo geliefd bij de jury en het grote publiek.

Een nieuwe tak van sport bij Dansschool Reality is de mogelijkheid om danslessen te gaan volgen voor mensen met een verstandelijk beperking, een bewijs dat stilzitten niet voorkomt in de vocabulaire van Brahim Oumou die altijd op zoek is naar vernieuwing en uitdaging.

Met het doorknippen van het lint en een confettisalvo werd zondagmiddag de nieuwste locatie geopend, waarbij zang en natuurlijk veel dans de gehele middag op het programma stonden.

Voor meer informatie en lesmogelijkheden bij Dansschool Reality zie: http://www.dansschoolreality.com/