Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Diverse aanhoudingen gedaan aangaande drugshandel
zaterdag 05 maart 08:00

De laatste dagen hebben er diverse aanhoudingen plaatsgevonden die allen gerelateerd waren aan drugshandel.

Donderdag werd op de Halve Maanstraat 1 persoon aangehouden. Hij was in het bezit van 3 bollen cocaïne. Op de Ocarinastraat werden twee personen aangehouden. Ook zij werden verdacht van handel in harddrugs.

Bij een van de verdachten werd een geldbedrag van 4544 euro aangetroffen. Naar aanleiding van deze aanhouding werd een huiszoeking verricht in een perceel aan de Brusselseweg. In de woning werden versnijdingsmiddelen aangetroffen. Een van de twee verdachten bleek ongewenst vreemdeling en hij werd in vreemdelingenbewaring gesteld.

Vrijdag werd op de August Flamentstraat 1 persoon aangehouden ter zake handel in hard drugs. Hij was in het bezit van 16,3 gram heroïne.

Verder werd vrijdag gezien dat er bij een perceel aan de Heimoweg veel aanloop was van ‘junkachtige’ personen komende uit België. Twee personen werden op de Via Regia gecontroleerd en aangehouden. Beiden hadden in het pand aan de Heimoweg cocaïne gekocht. De bewoonster werd later bij haar woning aangehouden. De woning werd doorzocht. In de woning werd op diverse plekken cocaïne aangetroffen. In totaal betrof het 40,2 gram cocaïne. Tevens werd er geld, verpakkingsmateriaal en versnijdingsmiddelen aangetroffen.

Alle in deze zaken aangetroffen gelden, telefoons en verdovende middelen werden in beslag genomen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Aanhouding

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 03:08 Zwaar bewolkt Maastricht 19.8 °C ZO 1 Min: 16 Max: 21
Evenementen