Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Van Melik: 4 Formules onder 1 dak in Mosae Forum
zaterdag 05 maart 11:45

Wekelijks schrijft Harold Habets van La Fortezza een artikel over een onderneming in winkelcentrum Mosae Forum. Lees hier het artikel over Van Melik : 4 formules onder 1 dak.

Van Melik du Chef/Slagerij, Van Melik Kookt, Bufkes en Preuve Limburg; 4 mooie formules die elkaar goed aanvullen en ook goed aanvoelen. Ramon Kusters werkt al sinds 1999 bij van Melik. Eerst in Entre Deux, daarna op de Markt en sinds 2007 in Mosae Forum. Sinds 2003 is hij franchisenemer en terecht trots op wat hij met zijn team heeft neergezet.

De dames van Ramon

Ramon is heel blij met ‘zijn’ dames. De 4 vaste medewerkers werken allemaal al heel lang in de zaak. Een van de dames zelfs al 28 jaar! Verder is er een hechte club oproepkrachten die buiten het werk ook vriendinnen van elkaar zijn. Kortom; een heerlijk team.

Streekproducten

Van Melik Mosae Forum verkoopt alleen kwaliteitsproducten die nagenoeg allemaal uit de regio komen. In de formule Preuve Limburg tref je streekproducten aan voor eigen gebruik maar deze producten zijn ook leuk als souvenir. Bij Bufkes kun je heerlijke broodjes kopen om mee te nemen of om ter plekke op te eten in het Bufcafe. Uiteraard is er koffie in alle soorten en maten van Blanche Dael.

80.000 stuks ‘gehaktbal-varianten’

Jaarlijks verkoopt Ramon en zijn team maar liefst 80.000 stuks aan ‘gehaktbal-varianten’. “Gehakt verkoopt erg goed en zeker op woensdagen, want dan is dat onze Dagtopper. We geven dan maar liefst 25% korting. Elke dag hebben we een andere Topper en je ziet dat mensen hier echt vaak speciaal voor komen”, aldus Ramon.

Ramon heeft veel vaste klanten. 50% komt uit Maastricht en de overige 50% komt uit de regio en de rest van het land. Ramon is er trots op als toeristen terug blijven komen en met een flinke voorraad huiswaarts gaan. “Dan weet je gewoon dat je het goed doet!”

De zaak is 7 dagen per week geopend. Op maandag van 12.00u tot 18.00u, dinsdag en woensdag van 10.00u tot 18.00u, donderdag van 10.00u tot 21.00u, vrijdag en zaterdag van 09.00u tot 18.00u en zondag van 12.00u tot 17.00u.

Van Melik Mosae Forum ligt op de benedenverdieping van winkelcentrum Mosae Forum.

Tekst en foto Harold Habets/La Fortezza www.lafortezza.nl  

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

La Fortezza

Van Melik

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 04:04 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.5 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen