Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Lentemarkt Mondriaan Maastricht
vrijdag 11 maart 08:50

Woensdag 23 maart vindt er een lentemarkt plaats op de locatie Vijverdal, Vijverdalseweg 1 in Maastricht. De markt is opgezet in en rondom de entreehal van Vijverdal. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Tijdens de verkoopmarkt bieden diverse afdelingen van Mondriaan door cliënten vervaardigde creatieve producten aan. Er zijn tal van fleurige en kleurrijke stands aanwezig waaronder Dag Activiteiten Centrum Maastricht, Tuin en Kas van Arbeidstherapie Heerlen,  het tuinproject van de Dagbesteding Heerlen en Boerderijproject de Grubbe. 

De lentemarkt wordt georganiseerd door het Bureau Evenementen van Mondriaan Maastricht. Het Bureau Evenementen organiseert culturele en vrijetijdsactiviteiten, welke indien mogelijk en wenselijk ook open zijn voor extern publiek.

Het weer in Limburg
dinsdag 24 november 13:47 Mix van opklaringen en middelbare of lage bewolking Maastricht 10.9 °C ZZW 3 Min: 3 Max: 9
Evenementen