Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Esprit, celebrating the perfect ‘You’
zaterdag 12 maart 08:00

Wekelijks schrijft Harold Habets van La Fortezza een artikel over een onderneming in winkelcentrum Mosae Forum. Lees hier het artikel over Esprit Celebrating the perfect 'You'.

Joany Wesselo en Elena Hunnekens zijn trots om voor Esprit te mogen werken! Joany, die pas sinds 7 weken voor Esprit werkt geeft aan dat dit een merk is dat goed bij haar past. “Hier geven we klanten nog echt service. Dat kom je lang niet overal meer tegen”. Elena, voornamelijk werkzaam in de vestiging Wolfstraat werkt al 13 jaar voor Esprit. “Omdat ik altijd al Esprit droeg ben ik hier begonnen als oproepkracht en ik de medewerkers korting wel zag zitten…”, zegt ze met een brede smile.

“We hebben een hele brede doelgroep. Ongeveer 70% is vrouw en 30% man. In onze stores hebben we maandelijks een nieuw thema maar de basic collectie is er het hele jaar door”, aldus Joany. Elena vult aan dat er in de Topstore in de Wolfstraat – omdat die winkel simpelweg veel groter is – meer items verkrijgbaar zijn dan in de Familystore in Mosae Forum. De basic collectie en de fashion collectie is uiteraard in beide winkels verkrijgbaar.

Esprit is een van origine Amerikaans merk, opgericht door Doug & Susie Tompkins in San Francisco. Via Duitsland is het merk naar Europa gekomen en inmiddels zijn er wereldwijd bijna 900 rechtstreeks aangestuurde retail stores en meer dan 7.800 onafhankelijke (wholesale) verkooppunten waaronder franchise stores en department stores. De groep verkoopt haar producten onder twee merknamen: Esprit en edc. Het bedrijf is sinds 1993 beursgenoteerd in Hong Kong en heeft haar hoofdkantoren in Duitsland en Hong Kong.

Elena en Joany geven aan dat ze de wijzigingen in de collectie en de bijbehorende accessoires als heel positief ervaren. “We kunnen nu echt een totaalpakket bieden en de mooie accessoires zijn perfect op de collectie afgestemd”.

In de winkel in Mosae Forum werken 13 medewerkers. Momenteel zijn er een aantal vacatures in Maastricht. Kijk op de website voor meer informatie.

De nieuwe ImPerfect campagne spreekt erg aan. “We werken niet met professionele modellen maar kiezen modellen uit zoals je die op straat ook gewoon tegenkomt. Je bent goed zoals je bent en het gaat er om hoe je je voelt!”.

Esprit Mosae Forum tref je aan op het centrale plein bij de roltrappen naar de parkeergarage en de benedenverdieping.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

La Fortezza

Esprit

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:22 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.6 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen