Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Tailor & Elbaz opent eerste mono brandstore in Maastricht
vrijdag 11 maart 16:00

In de Stokstraat te Maastricht, in het pand waar voorheen cadeaushop Knijff gevestigd was, werd donderdag 10 maart de eerste mono brandstore van Tailor & Elbaz geopend. Het fashion label Tailor&Elbaz opgericht door Maria Tailor en Tamara Elbaz, is een overname van de internationale modewereld.

Het merk Tailor&Elbaz verovert met een indrukwekkende snelheid de internationale modewereld. Het label, dat werd gestart in 2014, is momenteel het snelst groeiende Nederlandse modemerk. Het op de markt brengen van betaalbare, maar trendy designs heeft geleid tot de succesformule van Tailor&Elbaz. Het gebruik van duurzame materialen en het gebruik van zowel gouden en zilveren details, heeft ervoor gezorgd dat de collectie draagbaar is voor iedereen.

De ontwerpen van Tailor&Elbaz variëren enorm en zijn afgestemd op de persoonlijke stijl van Maria en Tamara. Maria haar ontwerpen zijn vaak erg vrouwelijk, glamorous en met een gouden ondertoon, Tamara's stijl is vaak sportiever en uitgerust met zilveren accenten.  Beste vrienden Maria en Tamara vinden het heel belangrijk dat hun ontwerpen "on top of the trend" zijn. De keywords voor hun ontwerpen zijn dan ook vrouwelijk, sexy maar stoer.

Als voormalig 'Mode Meisjes met een missie "van het gelijknamige RTL TV-programma, hebben zij van hun droom werkelijkheid gemaakt en hun missie volbracht: het hebben van een eigen mode-label! Van hun passie hebben zij hun werk gemaakt en zij hebben zichzelf één doel gesteld voor het label: hun kleding terug te vinden in de kast van elke fashionista over de hele wereld. Tailor&Elbaz is momenteel verkrijgbaar in selectief geselecteerde boetieks en warenhuizen in Europa en het Midden-Oosten en vanaf afgelopen donderdag dus ook in hun eerste mono brandstore in Maastricht.

De reden dat Tailor & Elbaz voor Maastricht gekozen hebben is dat de uitstraling van zowel het pand, de straat en de stad volledig passen bij hun concept.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stokstraat

Mode Maastricht

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:24 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.6 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen