Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Buurtbewoners samen met de politie in actie tegen woninginbraken
zondag 13 maart 13:00

Buurtbewoners in Scharn gaan op woensdag 23 maart samen met de politie op pad om andere bewoners in de wijk bewust te maken van inbraakgevoelige situaties. Mensen uit Scharn en andere wijken kunnen nog meedoen.

Deze preventieactie is initiatief van de politie en de leden van Scharn Preventief, een groep bewoners die zich inzetten voor de veiligheid in hun woonomgeving. Zij willen buurtbewoners bewust maken van wat ze zelf kunnen doen om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken.

Bij woningen en schuren waar ze inbraakgevoeligheid constateren, laten ze een ‘wit voetje’ achter. Dat ‘voetje’ had ook van een inbreker kunnen zijn. Daarom heet zo’n actie een ‘Witte Voetjes actie’.

Bewoners uit het gebied van Scharn Preventief krijgen voorrang op de inschrijving. Het aantal deelnemers is beperkt. Wees er dus snel bij. U kunt zich aanmelden via scharn.preventief@gmail.com  o.v.v. 'Witte Voetjes' vóór 15 maart aanstaande.

De actie start om 14:45 bij Tennisclub de Burght – Mockstraat 36-38.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

woninginbraken

Het weer in Limburg
woensdag 20 januari 06:46 Zwaar bewolkt Maastricht 7.6 °C ZZW 5 Min: 5 Max: 9
Evenementen