Home > Singer-songwriter Stan Smeets 3 april bij Cultureel Aerwinkel

Singer-songwriter Stan Smeets 3 april bij Cultureel Aerwinkel

mrt 15, 2016 | Limburglokaal

Posterholt – Stan Smeets is een veelbelovende Limburgse singer-songwriter. Voordat hij doorbreekt op de nationale podia, kunt u hem 3 april alvast live bewonderen bij de Stichting Cultureel Aerwinkel.

Met zijn band Hard2Get (winnaar Kunstbende 2012) stond hij al in het voorprogramma van Miss Montreal en de Handsome Poets. In 2014 deed hij mee aan het VARA tv-programma Beste Singer-Songwriter van Nederland. Toen vielen de dames en masse voor deze jonge Limburgse popster.

Met zijn band Statesmen stond hij vorig jaar in de finale van de Limburgse bandcontest Nu of Nooit, mocht hij onlangs het spits afbijten bij The Brahms, en speelt hij 5 mei op het Roermondse bevrijdingsfestival. Onlangs trad Stan Smeets nog op als opwarmer voor Tim Akkerman (ex-Di-rect) tijdens een huiskamerconcert.

Tijdens zijn intieme concert in de prachtige trouwzaal van Kasteel Aerwinkel in Posterholt wisselt hij eigen songs af met covers, van Golden Earring tot Aviici. Zijn eigen liedjes verhalen over wat hij meemaakte met zijn bands. Ook put hij inspiratie uit zijn eigen persoonlijke leven.

Kaarten voor het concert van Stan Smeets kosten 15 euro voor volwassenen en 7,50 euro voor jongeren tot en met 16 jaar. Aanvang van het concert is om 14.00 uur.

Kaarten reserveren is mogelijk via 06-21362822 (bij voorkeur bellen op werkdagen tussen 18.00 en 21.00 uur). Of stuur een e-mail naar reserveren@cultureelaerwinkel.nl. Vermeld dan uw naam, woonplaats en het gewenste aantal kaarten voor volwassenen en jongeren.

Stichting Cultureel Aerwinkel biedt elk seizoen een gevarieerd muzikaal programma voor bezoekers uit Midden-Limburg. De stichting bestaat uit vrijwilligers die hun passie voor muziek graag met anderen delen. Alle concerten vinden plaats op Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelsallee 1, 6061 GT, Posterholt.

Meer informatie over de stichting is te vinden op www.cultureelaerwinkel.nl.