Home > Amazing Oriental: Wat van ver komt is lekker!

Amazing Oriental: Wat van ver komt is lekker!

mrt 26, 2016 | Maregio

Wekelijks schrijft Harold Habets van La Fortezza een artikel over een onderneming in winkelcentrum Mosae Forum. Lees hier het artikel over Amazing Oriental.

Op de benedenverdieping van Mosae Forum liggen een aantal speciaalzaken bij elkaar. Bij het verlaten van de roltrap ligt Jumbo Mosae Forum en als je doorloopt kom je bij Traiteur Saveurs uit. Links daarvan ligt het verrassende ‘warenhuis’ 50|50 Store Maastricht. Daarnaast ligt Turquoise Mosae Gusto en nog iets verder ligt Van Melik du Chef Mosae Forum met Bufkes en Proeve Limburg. Maar misschien wel de meest verrassende zaak op de benedenverdieping is de Oriëntaalse Supermarkt; “Amazing Oriental”.

Amazing Oriental 東方行 is 30 jaar geleden opgericht en is de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. Er zijn twintig winkels door het hele land.

Alle Aziatische producten zijn in deze grote winkel verkrijgbaar. De hobby-kok maar ook de professionele kok kan hier terecht voor nagenoeg alle Aziatische boodschappen. Of het nu gaat om noodles, thee, kruiden en sauzen, Dim Sum hapjes en andere diepvriesproducten, Chinese serviezen, groenten of fruit. Het is er allemaal! Het assortiment bestaat uit maar liefst 8.000 authentieke A-merken.

De producten komen rechtstreeks uit onder meer Thailand, Hongkong, China, Korea, Singapore, Vietnam, Japan, Indonesië, Maleisië en Suriname. Landbouwproducten (zoals rijst, groenten en fruit) komen dan ook rechtstreeks van het veld. Wekelijks is er verse aanvoer van groenten en exotisch fruit uit Thailand, China en Suriname. Twee maal per week worden de producten uit Azië ingevlogen.

Vanwege het jubileumjaar is er een maandelijkse “Lucky Draw”. Op elke kassabon staat een uniek nummer. Op de website www.amazingoriental.com/winactie maak je met dat nummer elke maand kans op leuke geldprijzen.

Amazing Oriental Mosae Forum is dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Donderdag tot 21.00 en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.