Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Lezing fotograaf Guido Paulussen in Centre Céramique
woensdag 30 maart 08:30

Fotograaf Guido Paulussen geeft dinsdag 5 april in het Centre Céramique een lezing over zijn werk. In zijn foto’s is ‘de tijd’ een terugkerend thema. Hij is geïntrigeerd door plaatsen waarvan vorm en betekenis veranderd zijn door de jaren heen, in de vergankelijkheid der dingen, het verdwijnen of vervagen, maar ook juist – het herinneren. Zijn fotoseries maakt hij als boeken, met een begin, een ontwikkeling, en een einde, een epiloog.

Guido Paulussen volgde de Filmacademie in Amsterdam en werkte als filmcameraman en programmamaker bij de NPS, bij programma’s als het Klokhuis en het cultuurprogramma Nederland C. Ongeveer 25 jaar geleden is hij begonnen met fotograferen. Sindsdien heeft hij vele exposities gehad in Nederland en België, waaronder in 2007 de expositie ‘Early Industrial Architecture‘ in Centre Céramique.

Centre Céramique is het platform voor verhalende en documentaire- fotografie in Limburg en de Euregio. Jaarlijks zijn er twee tot drie fotografietentoonstellingen te zien. Daarnaast wil Centre Céramique een centrum en ontmoetingsplaats zijn voor (amateur)fotografen en belangstellenden. Geregeld zijn er activiteiten met fotografie als thema.

Deze activiteit is georganiseerd in samenwerking met Forum BEELDtaal. Deelname incl. kop koffie/ thee €6,00 / € 5,00 voor bibliotheekleden, korting alleen in voorverkoop. Aanmelden via klantenservice@maastricht.nl  of 043- 350 5600.

Dinsdag 5 april 19.00- 20.30u | Centre Céramique Maastricht

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Guido Paulussen

Het weer in Limburg
woensdag 20 januari 07:53 Zwaar bewolkt Maastricht 7.5 °C ZZW 5 Min: 5 Max: 9
Evenementen