Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dagvaarding voor Duo X-Elle
vrijdag 01 april 08:15

Het Wiecker Tribbenaol maakte donderdag bekend dat opdracht is gegeven aan het Openbaar Ministerie een nader vooronderzoek te doen naar het reilen en zeilen van Duo X-Elle. Rond het Tribbenaol van november 2015 deden al geruchten de ronde dat de toenmalige gedaagde zeker niet de enige was waar vraagtekens werden gezet bij diens handel en wandel.

Uit onbevestigde geruchten rond het Wiecker Tribbenaol zou blijken dat nader onderzoek wordt gedaan naar zwaarwichtige feiten en omstandigheden die kennelijk zwaar gaan wegen tijdens de zitting op zondag 20 november 2016 in een vernieuwde Platte Zaol te Maastricht.

Duo X-Elle is verzocht, hangende het vooronderzoek zich te onthouden van commentaar, het schijnt dat e.e.a. beide artiesten zwaar op de maag ligt.

De woordvoerder van het Wiecker Tribbenaol laat weten dat nog voor de zomervakanties van 2016 een persbericht zal volgen met meer gedetailleerde informatie.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Wiecker Tribbenaol

Dagvaarding

Het weer in Limburg
maandag 03 augustus 19:11 Zwaar bewolkt Maastricht 18.7 °C N 4 Min: 11 Max: 21
Evenementen