Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastrichtse Sportweek: Ontmoeten, plezier & kennismaken met sport en bewegen
zondag 03 april 13:30

Maastricht Sport organiseert in samenwerking met Fontys Sporthogeschool de Maastrichtse Sportweek van 11 t/m 15 april 2016. Dit is een week waarin kinderen, volwassenen, senioren en mensen met een beperking kennis kunnen maken met diverse sport- en beweegactiviteiten in de buitenlucht en in het Geusseltbad in Maastricht. Plezier, elkaar ontmoeten én kennismaken met sport en bewegen staan centraal tijdens deze Maastrichtse Sportweek.

Wandelen, zwemmen of misschien wel een heel nieuwe activiteit in de buitenlucht of in het water: De Maastrichtse sportweek is hét moment om lekker in beweging te komen, nieuwe sporten en beweegactiviteiten te ontdekken én nieuwe mensen te leren kennen! Gedurende deze hele week kan iedere Maastrichtenaar, jong en oud, sporter of (nog) niet sporter, met of zonder beperking gratis of tegen gereduceerd tarief deelnemen aan diverse sportactiviteiten verspreid over de stad en in het Geusseltbad. Voor elke doelgroep heeft Maastricht Sport leuke en uitdagende activiteiten in petto.

Van 11 t/m 15 april worden er op de sportparken West en Geusselt sportdagen georganiseerd voor de basisscholen van Maastricht. Tijdens deze sportdagen staan niet alleen de dagelijkse sporten op het menu, maar ook allerlei nieuwe, populaire en trendy sporten als bubble soccer, skaten, dans, mobiel stoepranden, BMX- en en nog veel meer..

Eveneens voor kinderen en jongeren t/m 16 jaar, organiseert Maastricht Sport tijdens de Maastrichtse Sportweek een heuse Splash-In in het Geusseltbad op woensdagmiddag 13 april. Een Splash-In is een uitdagend hindernisbaan met hilarische obstakels op het water. Aanmelden voor de Splash-In kan nog via de website van Maastricht Sport.

Volwassenen en senioren kunnen deze hele week kennismaken met diverse activiteiten in het Geusseltbad. Deelnemers kunnen tegen een gereduceerd tarief van kennismaken met alle ‘Aquafit4you’ activiteiten, waaronder Aquagym, Aquajoggen en Aquazumba en het banenzwemmen. Ook de verschillende zorgpartners van Maastricht Sport bieden in deze week proeflessen aan voor geïnteresseerden. De kennismakingslessen zijn gericht op sport & bewegen, maar juist ook sociale contacten én plezier maken staat centraal. Voor deelname aan de activiteiten is vooraf (digitaal of schriftelijk) inschrijven een voorwaarde. Op de site van Maastricht Sport staat meer informatie over tijden en tarieven.

Op woensdag 13 april zijn er twee sportieve wandeltochten georganiseerd. Een wandeling voor mensen zonder en een wandeling voor mensen met een beperking. Beide wandelingen starten vanaf een unieke locatie waarna er door het mooie heuvelachtige Maastricht gewandeld gaat worden.

Kijk voor meer informatie over de Maastrichtse Sportweek op www.maastrichtsport.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Maastricht Sport

Nationale Sportweek

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 02:23 Zwaar bewolkt Maastricht 19.9 °C ZZW 1 Min: 16 Max: 21
Evenementen