Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Wetenschappelijk symposium van De Maastricht Studie
dinsdag 05 april 08:30

Het thema van het tweede wetenschappelijk symposium van De Maastricht Studie is ‘Het brein en diabetes’. Tijdens dit symposium zullen de meest recente resultaten van De Maastricht Studie worden gepresenteerd. Keynote speaker is neuroloog prof. dr. Geert Jan Biessels van het UMC Utrecht. Het wetenschappelijk symposium vindt plaats op 8 april van 13.00 tot 17.00 uur in de Conferentiezaal van de Maastricht School of Management aan het Endepolsdomein 150 in Maastricht (pal naast het academisch ziekenhuis en vlakbij station Maastricht Randwyck).

Voor het garanderen van een zitplaats is aanmelden voor het symposium verplicht. Uiteraard is een bezoek aan het symposium gratis. Aanmelden kan op verschillende manieren, waarbij online inschrijven de voorkeur heeft:

 online: www.demaastrichtstudie.nl/scientificmeeting2016

 e-mail: demaastrichtstudie@mumc.nl

 telefoon: 043-3876600

De Maastricht Studie is een groot bevolkingsonderzoek van het Maastricht UMC+ naar de oorzaken en de gevolgen van diabetes type 2 onder 10.000 mensen in de leeftijd van 40 tot 75 jaar die wonen in de regio Maastricht-Heuvelland. Van hen hebben ongeveer 5000 diabetes type 2 en 5000 géén diabetes. De gezondheidstoestand van de 10.000 deelnemers wordt tot in detail in kaart gebracht.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

De Maastricht Studie

diabetes

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:23 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.6 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen