Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Xuanxuan Keijzer uit Maastricht door naar volgende ronde HGT
vrijdag 08 april 21:30

Met haar pianospel, haar levensvreugde en enthousiasme en zeker ook met haar gevoel voor de medemens heeft de 7 jarige Xuanxuan Keijzer uit Maastricht al heel wat harten veroverd in onze regio, echter na haar optreden tijdens de eerste aflevering van de TV show Holland’s Got Talent ( uitgezonden op vrijdagavond 8 april op RTL 4) heeft ze niet alleen de harten van de jury maar zeker ook die van vele televisiekijkers voor zich gewonnen.

Een staande ovatie mocht Xuanxuan in ontvangst nemen na haar optreden voor de jury van Holland’s Got Talent in theater De Spiegel in Zwolle.

De juryleden (Angela Groothuizen Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty) wisten niet hoe ze het hadden tijdens en na het optreden van Xuanxuan. Lovende kritieken vielen haar ten goede: “Wat ongelofelijk knap en wat ontzettend mooi” (Chantal Janzen) “In één woord geweldig en ook nog eens helemaal uit je hoofd gespeeld “( Angela Groothuizen). Het resultaat van de jury was dan ook unaniem 4 keer een Ja en dus door naar de volgende ronde.

Dagelijks oefent Xuanxuan zo’n 2,5 uur en heeft één grote wens, namelijk pianiste worden en met haar optreden tijdens Holland's Got Talent heeft ze hiervoor in ieder geval al haar visitekaartje afgegeven.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Xuanxuan Keijzer

RTL4

Het weer in Limburg
maandag 03 augustus 19:56 Zwaar bewolkt Maastricht 19.1 °C NNW 4 Min: 11 Max: 21
Evenementen