Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
MVV krijgt publiek enthousiast, maar verlies van effectief VVV
vrijdag 08 april 22:30

Lange tijd was de sfeer en het voetbal in de Geusselt niet zo hartverwarmend als vrijdag in de derby tegen VVV. MVV verdiende veel meer dan de uiteindelijke 1-3 nederlaag, maar deed zich vooral zelf te kort.

VVV zette het zo solide verdedigende MVV van de laatste tijd in het eerste kwartier twee maal flink in het hemd. Twee keer ontsnapte Torino Hunte aan zijn Maastrichtse cipiers. Beide malen kon de aanvaller echter niet afronden. In vrije positie mikte hij eerst net naast en vervolgens redde Coppens overtuigend. Daarna was het woord aan MVV. Een ingestudeerde corner – Peeters laag over de grond op Palacios – werd geblokt en daarna ruim over gemikt. Een voorzet van Nys (vandaag rechtsback) werd niet lang daarna pal voor het doel over gekopt door Croux.

Voor het volledig verslag zie: http://mvvheadlines.nl/

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jupiler-league

Stadion De Geusselt

Het weer in Limburg
dinsdag 21 januari 10:23 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht -2.6 °C ZW 1 Min: 1 Max: 6
Evenementen