Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Let's (Ad)dress The People
zondag 10 april 16:30

FASHIONCLASH en Tout Maastricht roepen enthousiaste liefhebbers (55+) van breien, borduren of knoop- en vlechtwerk en macramé op om deel te nemen aan het project Let's (Ad)dress The People.

Als deelnemer gaat u onder begeleiding van een ontwerper en een ambachtsbuddy werken aan een ontwerp dat tijdens het Fashionclash festival en daarna getoond gaat worden in Maastricht. Wij zoeken mensen van 55 jaar en ouder die mee willen werken in de workshops breien- borduren of knooptechnieken/macramé. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De workshops zullen de gehele maand juni in het centrum van Maastricht plaatsvinden in het Centre Céramique. Elke week worden er twee workshops gegeven door de ambachtsbuddy’s en de ontwerpers. De workshops zullen hoogstwaarschijnlijk tussen 10.00 en 17.00u zijn. De uiteindelijke uitvoering van het project zal tijdens het FASHIONCLASH Festival tot uiting komen op Plein 1992, waarbij ook het publiek wordt uitgenodigd om deel te nemen. De 8e editie van FASHIONCLASH Festival is van 30 juni tot en met 3 juli en staat in het teken van het thema ‘Heritage'.

Wilt u zich aanmelden als deelnemer voor de workshops dan kunt u contact opnemen met Tout Maastricht , tel. 043 852 70 53 of info@toutmaastricht.nl

( Geef s.v.p. aan bij welke techniek u wilt meedoen )

 

 

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

FASHIONCLASH

Het weer in Limburg
zaterdag 25 januari 15:21 Afwisselend bewolkt met lokaal mist(banken) Maastricht 2.6 °C WZW 1 Min: 2 Max: 5
Evenementen