Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Cursus ‘Leven met diabetes’ in het MUMC+
dinsdag 12 april 08:00

Diabetes hebben of krijgen is best ingrijpend. Het is er 24 uur per dag en zolang er nog geen genezing is ook ’levenslang’. Als patiëntenorganisatie is Diabetesvereniging Nederland ervan overtuigd dat inzicht in uw eigen ziekte de basis is waarmee u uw diabetes type 2 de baas bent. De cursus ‘Leven met diabetes’ helpt daarbij.

De ervaringen van anderen, gecombineerd met de inhoudelijke informatie, maken de cursus Leven met diabetes een boeiende en praktische cursus. Verschillende didactische werkvormen dagen u uit na te denken over de eigen behandeling, leefstijl, voedingsgewoonten en acceptatie van uw diabetes. Ook krijgt u inzicht in de eigen gewoonten en gedrag door het maken van eenvoudige thuisopdrachten.

Heeft u diabetes type 2? Meld u zich dan aan voor de cursus ‘Leven met Diabetes’ in het Maastricht UMC+. Ook uw partner is van harte welkom. We ontmoeten elkaar drie dinsdagavonden (10, 17 en 24 mei) om 19.00 uur in de Flendrigzaal. Drie avonden boordevol tips die bijdragen aan voluit kunnen leven met diabetes en het versterken van uw positie als persoon met diabetes. 

Op www.dvn.nl/diabetesschool leest u alles over de cursusinhoud, (eventuele) kosten voor leden en niet-leden en aanmelding (vol is vol!). De cursus wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

diabetes

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 18:19 Zwaar bewolkt Maastricht 11.3 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen