Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Aanpassing verkoopvoorwaarden kavels Ambyerveld
woensdag 13 april 11:15

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de verkoopvoorwaarden voor de bouwkavels Ambyerveld aan te passen zodat deze overeenkomen met de huidige ontwikkelingen op de markt en de verkoop nog meer gestimuleerd wordt.

De gemeente Maastricht is op de markt nagegaan welke voorwaarden gehanteerd worden voor de verkoop van bouwkavels. Tevens is gevraagd aan de makelaar van de bouwkavels in Ambyerveld om de verkoopvoorwaarden kritisch te bekijken.

Naar aanleiding daarvan zijn de verkoopvoorwaarden aangepast. De optievergoeding is vervallen en de optietermijn is meer flexibel geworden. De waarborgsom of bankgarantie van € 10.000,- geldt alleen nog ter zekerheid van de notariële levering en niet meer voor de bouwplicht en bewoningsplicht.

Tot slot is de tijdelijke korting van 10% op de koopsom met één jaar verlengd.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

bouwkavels Maastricht

Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 14:04 Zwaar bewolkt Maastricht 16.6 °C ZZW 4 Min: 11 Max: 18
Evenementen