Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Grote pillenvangst in woning
zondag 17 april 15:30

Bij een doorzoeking van een woning aan de Vezeldonk zaterdagmiddag heeft de politie 82.000 XTC-pillen en meerdere tabletteermachines gevonden.

In totaal bleek het daarbij om 5 volledige tabletteermachines te gaan. Verder ontdekte de politie onder meer geur- en smaakstoffen, die bij de vervaardiging van de pillen kunnen worden gebruikt. De twee bewoners van het pand, die zaterdag werden aangehouden, zitten nog steeds vast. Zij zullen dinsdag worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bij het onderzoek hoopt de politie ook in contact te komen met mensen die mogelijk meer informatie hebben. Dit kan uiteraard via het telefoonnummer van de politie (0900 8844), maar anoniem informatie doorgeven is ook mogelijk via Stichting M (0800 7000).

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

xtc

Aanhouding

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 02:24 Zwaar bewolkt Maastricht 19.9 °C ZZW 1 Min: 16 Max: 21
Evenementen