Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Hallo Gedicht: Leer poëzie lezen met Dichter des Vaderlands Anne Vegter
maandag 18 april 12:45

Samen met haar poëziemusketier Vrouwkje Tuinman trekt Anne Vegter van provincie naar provincie op zoek naar lezers die nog met een boog om de poëzie heen lopen uit angst die niet te begrijpen. Ze lezen niet alleen gedichten, maar geven ook direct een energieke masterclass poëzie lezen waarin ze aan de hand van eigentijdse gedichten hun verrassende en verhelderende kijk op poëzie delen.

Binnen een uur zie je dat poëzie niet alleen met je verstand maar met alle zintuigen te lezen is! Een ervaring die verloopt van ‘Wat staat hier?’ naar ‘Wow, nu zie ik het!’ Naast een stoomcursus poëzie lezen is Hallo Gedicht! ook een ferme introductie in de actuele Nederlandse poëzie. De analyses uit de tour worden gebundeld in de praktische Leeswijzer Hallo Gedicht!

Donderdag 21 april  2016 (16.00-17.30U), Centre Céramique

Deelname: € 5,-. Aanmelden: klantenservice@maastricht.nl  of 043 350 56 00.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Anne Vegter

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:43 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.8 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen