Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Pin Your Pic gewonnen door Diana Berdún Mingo
maandag 18 april 15:45

Geheel tegen haar eigen verwachting in heeft Diana Berdún Mingo (1980 Gran Canaria ) zondagmiddag de fotowedstrijd Pin Your Pic gewonnen.

Ter gelegenheid van de eerste Maastrichtse Museumnacht had het Centre Céramique fotografen uitgenodigd om hun mooiste foto's ten toon te stellen. Bij 75 inzendingen moest men helaas het bordje ‘Vol’ ophangen, want de inzendingen bleven maar komen.

Bezoekers van de eerste Museumnacht Maastricht konden het gehele weekend hun stem uitbrengen. In totaal werden 566 stemmen uitgebracht en als winnaar van de eerste editie van Pic Your Pic kwam de portrettenreeks FE.ME.NI.NA van Diana Berdún Mingo uit de koker.

Diana die fotografielessen volgt bij Kumulus Maastricht was zeer verrast en kon niet geloven dat haar reeks foto’s als beste uit de bus was gekomen. Na haar huldiging was haar eerste reactie toen men haar op de foto wilde zetten, dat ze daar zelf een hekel aan had, iets dat wel meer voorkomt bij fotografen.

Centre Céramique kon als organisator tevens bekend maken dat gezien de grote belangstelling voor dit project, zowel van inzenders als publiek, men het niet bij deze ene keer wil laten en er dus een vervolg van Pic Your Pic in het verschiet ligt.

Diana wint een eigen expositie in de binnenvitrine in de hal van Centre Céramique welke vanaf 10 mei maar liefst 3 maanden lang te zien zal zijn.

Ook in de prijzen vielen Ilvy Mayen (2e) en Guido Thomassen (3e).

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kumulus

Pic Your Pic

Fotowedstrijd

Het weer in Limburg
vrijdag 15 januari 21:40 Zwaar bewolkt Maastricht 0.1 °C NNW 1 Min: -3 Max: 2
Evenementen