Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Recruiters ontmoeten potentiele werknemers in de sneeuw
dinsdag 19 april 10:00

Tijdens het unieke Euregionale carrière event Students on Snow op 20 oktober a.s. in SnowWorld Landgraaf, ontmoeten recruiters van bedrijven in de Euregio afgestudeerden en afstudeerders van Universiteiten en Hogescholen in Aken, Eindhoven, Maastricht, Heerlen, Luik en Leuven.

De juiste match onder het motto “ijskoud carrière maken”

Students on Snow is hét carrière-event van de internationale regio Maas-Rijn, waar universiteitstalenten en innovatieve werkgevers elkaar ontmoeten in een ontspannen mix van funsport en carrièrebeurs.

Students on Snow brengt je bedrijf in contact met vooraf geselecteerde studenten van onder meer de universiteiten en hogescholen in Maastricht en Aken. Door samen te skiën en te snowboarden, maak je op een informele manier kennis met elkaar.

“Tijdens het beoefenen van sport buiten het traditionele zakencircuit leer je iemand op een andere manier kennen en voer je ‘verfrissende’ face-to-face gesprekken”, aldus Jörg Orlowski van SoS Career Events uit Aken.

Op de aansluitende carrièrebeurs kun je het gesprek voortzetten en carrièrekansen in jouw bedrijf onder de aandacht brengen. Deelname aan Students on Snow versterkt het imago van je bedrijf als aantrekkelijke werkgever voor high potentials. Op naar de piste dus!

SoS Career Events organiseert voor de 3e keer dit Euregionale carrière event in SnowWorld Landgraaf en maakt voor deze editie graag kennis met bedrijven uit Nederland die ook op zoek zijn naar de juiste match.

Op de website www.sos-events.info/nl.students-on-snow-euregio  vind je meer informatie over het event en mogelijkheden om deel te nemen.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met Jörg Orlowski via orlowski@sos-events.info  (in het Duits of Engels) of via Harold Habets op 06 – 46 204 904 of via habets@est21.com

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

euregio

Snowworld

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 04:16 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 6.6 °C ZZO 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen