Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maxime & Glyn in Top 100 Giel’s Talentenjacht
vrijdag 22 april 14:30

Het Maastrichtse duo Maxime & Glyn kreeg vanuit Hilversum het verlossende telefoontje dat ze zich met hun nummer Nightdreaming geplaatst hebben voor de Top 100 van Giel's Talentenjacht.

DJ Giel Beelen (3FM) belde zelf het duo om het goede nieuws door te geven. In totaal streden 1100 deelnemers om een plekje bij de Top 100.

Giels Talentenjacht (GTJ) is de eerste online talentenjacht, waarbij alles draait om het talent en om deze een podium te geven. Maak je pop, rock, house, klassiek of hiphop? Alles kan. Alleen of met iemand anders? Het maakt niet uit, als het maar een eigen geschreven nummer is en - belangrijk - is opgenomen in een slaapkamer.

De talentenjacht begint met een aantal voorrondes om uiteindelijk een elftal over te houden. Het start met een voorronde op YouTube waarin iedereen zijn of haar nummer kan uploaden. Uit de inzendingen wordt een top 100 geselecteerd en die gaan de Challenges in. Dit zijn opdrachten voor het schrijven van een song waarvoor de kandidaten in principe steeds een week de tijd krijgen.  De allereerste Challenge is bekend en het onderwerp is Vrijheid!

Maxime & Glyn moeten nu hard aan de slag, want maandag 25 april om 12u moeten zij hun nummer hebben ingezonden. Vanaf dinsdag 26 april komen alle nummers online via http://www.gielstalentenjacht.nl en dan is het aan u om middels uw reactie ( duim omhoog ) Maxime & Glyn naar de volgende ronde te helpen.


Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Giels Talentenjacht

3FM

Het weer in Limburg
maandag 03 augustus 20:32 Zwaar bewolkt Maastricht 18.2 °C NNW 4 Min: 11 Max: 21
Evenementen