Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kindermuziekprogramma verplaatst naar de Sterzaal tijdens Kingsday 2016
maandag 25 april 13:45

Maastricht pakt dit jaar weer groots uit tijdens Koningsdag op 26 en 27 april met muziek & entertainment op maar liefst 3 locaties in de binnenstad! Het kindermuziekprogramma, een samenwerking van stichting Oranje Comité Maastricht en Centrummanagement Maastricht, bestaat uit een breed scala van optredens waarin de Maastrichtse cultuur op het gebied van dans, zang en workshops, goed wordt vertegenwoordigd.

Met slechte weersomstandigheden in het verschiet hebben Oranje Comité Maastricht en Centrummanagement Maastricht besloten om onderstaande activiteiten te verplaatsen naar de Bredestraat 19.Van 13:30 tot 19:00 uur is er een kindermuziekprogramma in de Sterzaal.De kindermarkt op het Vrijthof komt te vervallen, de vlaggenparade om 11:30 uur op het Vrijthof zal wel doorgaan.

De opening wordt verzorgd door de Maastrichtse jonge zangeres Steph Habets. In 2014 behaalde zij de finale van het populaire tv-programma ‘The Voice Kids.’ Tevens zal zij nog een optreden verzorgen met Aïcha Cherif de winnares van Kunstbende Limburg 2016, de wedstrijd voor jong creatief talent. Aïcha gaat Limburg op muzikaal gebied vertegenwoordigen tijdens de landelijke Kunstbende finale op zaterdag 18 juni in Tivoli-Vredenburg in Utrecht.

Andere gezelschappen die optreden in de Sterzaal zijn onder andere de Vitzkids, Jeugdharmonie Sint Petrus en Paulus Wolder-Maastricht, Dance Centre Benito Deane, de Kinderköpkes, LVO Maastricht en Kyle Schielen. De populaire dansgroep Reality uit Maastricht zal het kindermuziekprogramma afsluiten.

Naast de muziekoptredens zullen er ook diverse kinderactiviteiten plaats vinden in de Sterzaal. Deze bestaan onder andere uit: schminken, demonstraties door de judoclub Tjukuri en nog veel meer! Om 17:00 uur is er voor de allerkleinsten een prinsen en prinsessenbal in de Sterzaal onder leiding van Dance Centre Benito Deane.

Het complete programma is te vinden op www.oranjecomitemaastricht.nl en www.cmmaastricht.nl .

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kingsday

Sterzaal

Kindermuziekprogramma

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 04:06 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.5 °C Z 1 Min: 4 Max: 15
Evenementen