Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
April doet wat ie wil tijdens start WE Festival
maandag 25 april 15:00

Met zonneschijn, windstoten, regen-, hagel- en sneeuwbuien haalde de weergoden zowat alles uit de kast tijdens de opening van het WE Festival in het stadspark van Maastricht afgelopen zondag.

Het groots opgezette festival leek aan het begin van de middag de strijd te verliezen tegen de natuurelementen, echter waar een wil is, is een weg en middels een grote tent waaronder het publiek in ieder geval droog bleef en het vertrouwen dat men uitstraalde om er toch iets moois van te maken bleek dat zeker in de loop van de middag en avond de festivalweide steeds drukker bezocht werd.

Muziek, workshops, theater, circus, poëzie en de nodige foodtrucks alsmede bars zorgden ervoor dat iedereen wel iets van zijn of haar gading kon vinden.

Ook de rest van de week staan er her en der verspreid over de stad nog diverse activiteiten in het kader van het WE Festival op het programma. Zie hiervoor de website https://we-festival.org/

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

WE Festival

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 02:46 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.9 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen