Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Veel animo voor kinderprogramma Koningsdag in Sterzaal
donderdag 28 april 15:15

Met slechte weersomstandigheden in het verschiet besloten Oranje Comité Maastricht en Centrummanagement Maastricht om het kindermuziekprogramma, een samenwerking van stichting Oranje Comité Maastricht en Centrummanagement Maastricht, ter ere van Koningsdag te verplaatsen naar de Sterzaal aan de Bredestraat.

Vanaf 13.00 uur tot ruim na 19.00 uur was het één groot feest voor kinderen en volwassenen. Naast muziek- waren er ook dansoptredens  en konden kinderen zich laten schminken.

Judoclub Tjukuri zorgde voor een drietal demonstraties en de muzikale aftrap werd verricht door zangeres Steph Habets, die speciaal haar vakantie had onderbroken voor dit optreden. In 2014 behaalde zij de finale van het populaire tv-programma ‘The Voice Kids.’ Ook verzorgde ze deze middag een optreden met Aïcha Cherif de winnares van Kunstbende Limburg 2016.

Het programma verliep in een vlot tempo en achtereenvolgens kreeg het talrijk aanwezige publiek optredens te zien van, Jeugdharmonie Sint Petrus en Paulus Wolder-Maastricht, de Vitzkids ,diverse bands van LVO Maastricht, Dance Centre Benito Deane, accordeonist Kyle Schielen, Zangkoor De Kinderköpkes en dansgroep Reality. Het gehele programma werd vakkundig gepresenteerd door Tom Berghmans. 

Er was ook internationale belangstelling voor deze middag want de Duitse TV Zender WDR maakte opnamen van de diverse optredens. Ook aanwezig was wethouder Jack Gerats die zeer te spreken was over de optredens.

 

 

Night Light Run 2018
 
Photogallery_226
Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Sterzaal

Oranjecomité Maastricht

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 02:06 Zwaar bewolkt Maastricht 20.2 °C O 4 Min: 16 Max: 21
Evenementen