Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Mickey Brown’s; food that makes you feel good!
zaterdag 30 april 07:45

Wekelijks schrijft Harold Habets van La Fortezza een artikel over een onderneming in winkelcentrum Mosae Forum. Lees hier het artikel over Mickey Brown’s.

In de Hoenderstraat moet je zijn voor heerlijke, gezonde en bovenal verse producten. Eerlijke fairtrade koffie, lekkere sandwiches, gezonde drankjes en dan ook nog eens allemaal van lokale leveranciers; een perfect concept!

Dat blijkt ook wel want inmiddels heeft Mickey Brown’s een zusje in de Wyckerbrugstraat in Wyck. Shopmanager Maud Steijns spreekt trots over haar daily deli in het volgens haar mooiste stukje Mosae Forum.

Dagelijks worden vanaf 04.00u ’s ochtends alle gerechten vers bereid. Vanaf 08.00u kun je dan – nog voordat de overige winkels opengaan – terecht voor je eerste kop koffie.

Vanaf 10.00u is het doorgaans lekker druk omdat ook de medewerkers van de winkels in het winkelcentrum massaal even langskomen om de werkdag goed te beginnen. Ook tijdens de lunchtijd is het druk maar omdat er ook voorverpakte broodjes en drankjes worden verkocht hoef je nooit lang te wachten als je weinig tijd hebt.

Mickey Brown’s in Mosae Forum is de pilot store van de keten die op termijn als franchise formule door het land (en ver daar buiten) zal gaan. In deze foodshop is Engels de voertaal, maar dat is niet zo vreemd als je weet dat het merendeel van de werknemers (internationale) student in Maastricht is.

Broodjes zijn er al vanaf €3,80 en met een lunchdeal heb je al een broodje en frisdrank naar keuze voor €4,95. Deze deli is dus een ideale stop tijdens het shoppen in Mosae Forum.

 

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

La Fortezza

Mickey Browns

Het weer in Limburg
dinsdag 24 november 12:37 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 10.7 °C Z 3 Min: 3 Max: 9
Evenementen