Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuw vakantiepark Resort Maastricht opent in juli
maandag 02 mei 14:45

Resort Maastricht opent 4 juli haar deuren. Het resort is een vakantiepark in de Limburgse heuvels, met luxe vakantiewoningen, op tien minuten fietsen van het centrum van Maastricht.

Het park biedt 74 verschillende vrijstaande huizen voor de verhuur, variërend van 4 tot 20 personen waaronder boerderijen, vrij gelegen hoeves, statige notariswoningen en ambachtshuizen. De accommodaties hebben een klassieke uitstraling die is geïnspireerd op de architectuur van de Maastrichtse binnenstad en van het Limburgse platteland.

Gasten krijgen services op hotelniveau zoals receptie, schoonmaak, beddenopmaak en handdoeken- en linnenservice. Ook biedt Resort Maastricht twee restaurants, een sport- en fitness club met zwembad en is het gelegen naast een groot golfcomplex met 27 holes.

“Ons doel is het neerzetten van een nieuw soort vakantiepark. Geen standaard vakantieoord met allemaal dezelfde huisjes, maar kwalitatief hoogstaande woningen in verschillende klassieke stijlen”, aldus Roel de Boer, directeur van vakantieparkenontwikkelaar Dormio.

De recreatiewoningen van Resort Maastricht zijn vanaf 4 juli te huur en prijzen variëren van 108 tot 347 euro in het laagseizoen tot van 177 tot 569 euro in het hoogseizoen). Resort Maastricht werkt als enige vakantiepark in Nederland volgens de standaarden van Green Key.

 

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

vakantiepark

Dousberg

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 01:57 Zwaar bewolkt Maastricht 20.2 °C O 4 Min: 16 Max: 21
Evenementen