Home > EYE WISH; meer oog voor jou

EYE WISH; meer oog voor jou

mei 3, 2016 | Limburglokaal

Wekelijks schrijft Harold Habets een stukje over een van de ondernemers in het Corio Center te Heerlen. Lees hier het artikel over Eye Wish Opticiens.

Eye Wish Opticiens Corio Center wordt geleid door bedrijfsleider Pjotr van Dijk. Hij is reeds 15 jaar werkzaam voor het bedrijf.

Pjotr: “In al onze winkels is altijd minimaal één gediplomeerd opticien werkzaam. Wij vinden het eigenlijk niet meer dan logisch dat een échte opticien oogmetingen verricht”.

De medewerkers van Eye Wish zijn veel meer dan alleen opticien. “Naast het meten van de ogen en de oogdruk, slijpen we alle glazen zelf en zetten het glas in het gekozen montuur. Verder adviseren we het juiste model bij de juiste persoon.” Pjotr geeft aan dat dat het vak ook juist zo interessant maakt.

Via de website van Eye Wish kan de klant door het uploaden van een aantal foto’s een persoonlijk stijladvies aanvragen. “In onze winkel hebben we ongeveer 350 brillen en 250 zonnebrillen op voorraad, maar het assortiment is groter. We kunnen altijd extra monturen bestellen en regelmatig is er ook een professionele stylist aanwezig voor persoonlijk en vrijblijvend stijladvies.” De stylist neemt uitgebreid de tijd om aan de hand van de persoonlijkheid, stijl en gezichtsvorm te adviseren welke brilvorm het beste staat.

Voor dames lopen de merken Gucci, Fendi en Heritage erg goed en voor de heren zijn dat Ray-Ban, Boss en Julius. “Erg populair zijn momenteel de brillen met een ‘matte look’ en de brillen met een houtstructuur. Zonnebrillen met trendy gekleurde spiegelglazen zijn echt ‘hot’ momenteel”, aldus Van Dijk.

Eye Wish Opticiens heeft altijd aantrekkelijke aanbiedingen. “In de winkel en op de website promoten we onze actuele aanbiedingen”, zegt Pjotr. “Natuurlijk verzorgen wij ook de declaratie bij de (aanvullende) zorgverzekeraar”.

Eye Wish Opticiens Corio Center is geopend van 09.30u (maandag vanaf 13.00u) tot 18.00u (donderdag tot 21.00u en zaterdag tot 17.00u). Elke laatste zondag van de maand is de winkel geopend van 12.00u tot 17.00u.