Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Thrillerechtpaar Nicci French op bezoek bij boekhandel Dominicanen
vrijdag 06 mei 10:00

Nicci Gerrard en Sean French, ofwel het internationaal zeer succesvolle thrillerechtpaar Nicci French komt vandaag 6 mei naar Maastricht. Rond 17.00 uur worden ze verwacht in boekhandel Dominicanen voor een meet & Greet. Om 17.30 uur worden zij geïnterviewd door collega Wim Krings en natuurlijk zullen zij ook hun boeken signeren. De winkel blijft hiervoor iets langer open dan normaal.

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal vijftien thrillers en twee korte verhalen. Onlangs verscheen het zesde deel in de spannende Frieda Klein- serie: ‘Als het zaterdag wordt’. Daarom zijn zij vrijdag 6 mei te gast bij Boekhandel Dominicanen voor een Meet & Greet.

‘Als het zaterdag wordt’ is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie. De 32-jarige Hannah zit opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat ze jaren geleden is veroordeeld voor de moord op haar moeder, stiefvader en jongere broertje. De moorden waren spraakmakend en domineerden de kranten vanwege het gewelddadige karakter ervan. Psychotherapeute Frieda Klein staat bij de mysterieuze Walter Levin in het krijt: een jaar geleden heeft hij ervoor gezorgd dat inspecteur Karlsson zijn baan kon houden in ruil voor een gunst van Frieda. En nu moet Frieda Klein haar schuld inlossen: Walter wil dat ze Hannah bezoekt om te beoordelen of ze daadwerkelijk gestoord is. Maar wanneer Frieda bij de inrichting komt, ontdekt ze dat er toch meer aan de hand is dan in eerste instantie leek… De literaire thriller ‘Als het zaterdag wordt’ is nagelbijtend spannend en beklemmend, een must voor alle fans van spannende boeken!

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Nicci French

thriller

Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 18:51 Zwaar bewolkt Maastricht 22.6 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen