Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
MVV – De Graafschap in een (bijna) vol stadion
vrijdag 13 mei 09:00

Daags voor het duel MVV – De Graafschap een wedstrijd in de tweede ronde van de Jupiler Play-Offs staat de teller van verkochte kaarten op 6625. Op de wedstrijddag zullen de stadionkassa’s open zijn vanaf 17.00 uur. In totaal zullen er dan 7 kassa’s open zijn (2 aan ingang A, 3 aan ingang B en 2 aan ingang D). Let op aanvang wedstrijd is om 18.30 uur.

 

Tussenstand verkochte kaarten (12/5, 22.30 uur): 6.625

•Angel-Side: 34 kaarten beschikbaar

•Q-park: 364 kaarten beschikbaar

•Noord: 334 kaarten beschikbaar

•Hoofd: 1.293 kaarten beschikbaar

Stadion de Geusselt gaat open vanaf 17.00 uur. De kassa's en cateringpunten zullen ook open zijn vanaf 17.00 uur. Kom dus tijdig naar De Geusselt in verband met de drukte.

Aangeraden wordt om te parkeren op de parking van het Geusseltbad (+/- 5 minuten wandelen).

Er zal 100% ID-controle plaatsvinden en supporters uit regio Doetinchem, Eindhoven, Amsterdam zullen niet toegelaten worden. Enkel supporters uit regio Maastricht e.o. zullen toegelaten worden. Er is een verplichte bus-combi voor supporters van De Graafschap (en andere clubs die De Graafschap willen aanmoedigen). Ook op de kaartverkoop online, aan de infobalie en aan de kassa's zal er 100% ID-controle plaatsvinden. Supporters met supportersuitingen van andere clubs zullen niet toegelaten worden in het stadion. Enkel supportersuitingen van MVV Maastricht zullen toegelaten worden.

Na de storing van afgelopen maandag zullen de tourniquets vrijdag 13 mei gewoon werken. Alle tickets zullen dus gescand worden.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jupiler-league

Stadion De Geusselt

Het weer in Limburg
zondag 20 juni 02:09 Zwaar bewolkt Maastricht 20.2 °C O 4 Min: 16 Max: 21
Evenementen