Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Jumbo Mosae Forum jaarlijks goed voor maar liefst 80.000 kilo bananen!
zaterdag 21 mei 07:45

Wekelijks schrijft Harold Habets van La Fortezza een artikel over een onderneming in winkelcentrum Mosae Forum. Lees hier het artikel over de supermarkt Jumbo.

De supermarkt van 1.000 m2 op de benedenverdieping van Mosae Forum wordt sinds 1 jaar en 10 weken geleid door Tim Leduc. Tim (37) heeft al heel wat supermarkten van binnen gezien. Sinds zijn 15e - begonnen als vakkenvuller bij C1000 - werkt hij al in de supermarktbranche. Hij heeft veel veranderingen en overnames in de sector meegemaakt. Na een carrière bij C1000 en een korte overstap naar Albert Heijn heeft hij heel wat winkels van Super de Boer naar C1000 mogen ombouwen. Sinds 2012 werkt hij nu voor het Jumbo concern.

Het klantenbestand van de winkel van Tim bestaat voor 70% uit studenten en passanten. De overige 30% zijn omwonenden en mensen die in de directe omgeving werken. De winkel is een typische stadswinkel met veel klanten (23.000 per week) die relatief kleine inkopen doen, anders dan bijvoorbeeld de Jumbo op Malberg of in de Brusselsepoort. Maar wie denkt dat de winkel geen uitgebreid assortiment heeft, heeft het mis. Er zijn maar liefst 19.000 producten te koop. Enkele toppers: jaarlijks worden er 36.000 komkommers verkocht en maar liefst 40.000 avocado's.

Jumbo Supermarkten is voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot "Beste Supermarkt van Nederland". Vanaf 2016 is Jumbo gestart met jaaraanbiedingen. 19 producten een heel jaar lang in de aanbieding!

Tim is trots op het feit dat de winkel in moeilijke tijden toch een omzetstijging heeft weten te realiseren ondanks de niet zo gunstige "vindbaarheid" in de kelder van het winkelcentrum. Ooit wil Leduc zijn eigen supermarkt runnen als zelfstandig ondernemer. Voorlopig zit hij echter nog goed op zijn plek bij Jumbo Mosae Forum. Er is voor deze ondernemende manager, die vol passie spreekt over de '7 zekerheden van Jumbo' en het 'Jumbo DNA', nog volop te doen in het winkelcentrum!

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Jumbo

La Fortezza

Harold Habets

Het weer in Limburg
woensdag 21 oktober 20:13 Zwaar bewolkt Maastricht 18.7 °C ZZW 5 Min: 12 Max: 19
Evenementen