Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Gauchos zoekt de lekkerste chimichurri van Nederland
maandag 23 mei 11:47

In restaurant Gauchos Grill Aan het Vrijthof in Maastricht wordt zondag 29 mei de tweede voorronde gehouden van de (recepten-)wedstrijd om de Lekkerste Chimichurri van Nederland. De wedstrijden worden georganiseerd ter viering van het 40-jarig bestaan van Gauchos Nederland. Er zijn ook voorrondes in Rotterdam en Utrecht. De eerste was in Eindhoven. 

De wedstrijden zijn onderdeel van een feestelijk middagprogramma. De afgelopen weken hebben deelnemers en supporters zich hiervoor kunnen inschrijven. Na de wedstrijd is er voor alle aanwezigen een wijn- en steakproeverij. De middag wordt gepresenteerd door Kirsten van Schaik. 

De winnaars van de regionale sessies gaan door naar de landelijke finale op zondag 13 november 2016. De ambassadeur van Argentinië z.e. HÉCTOR HORACIO SALVADOR heeft toegezegd op de finaledag de prijzen uit te reiken! 

Chimichurri is de beroemde Argentijnse steaksaus met o.a. peterselie, koriander, oregano, basilicum en olijfolie. Chimichurri heeft in Argentinië een unieke culinaire status. Een goede chimichurri kan je het imago bezorgen van een succesvolle chef met aanzien in de Argentijnse samenleving. 

Gauchos Grill Restaurants heeft vestigingen in Amsterdam(4), Rotterdam(3), Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven en Maastricht. Zeven daarvan worden geëxploiteerd volgens een franchiseformule.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Chimichurri

Het weer in Limburg
vrijdag 19 juli 08:06 Zwaar bewolkt Maastricht 17.1 °C WZW 2 Min: 15 Max: 23
Evenementen